stichting3d logo 2021

stichting3d logo 2021

  • Slide1

    Voor een financieel gezonde toekomst!

  • Slide 3
    We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Stichting 3D is sinds 2008 actief als professioneel bewindvoerder. Wij ondersteunen mensen die een gezonde financiële toekomst willen. Voor sommige mensen betekent dit dat we vrijwel alle financiële zaken overnemen voor zolang dat nodig is. Bij anderen leggen we de focus op het op orde brengen van de inkomsten en uitgaven. Zodra het kan gaat de klant daarna weer zelf aan de slag met haar/zijn financiën. Onze aanpak verschilt dus per persoon. Hiervoor zetten wij al onze kennis in. Deze kennis delen wij onderling binnen de Stichting en we volgen regelmatig opfris cursussen en trainingen. Klanten vinden ons betrouwbaar, eerlijk, open en betrokken. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen

Stichting-3D werkt zonder winst oogmerk en heeft zich gespecialiseerd in bewindvoering, inkomstenbeheer (ook in het kader van de schuldhulpverlening), schuldinventarisatie en mentorschap.

Stichting 3D is in 2008 opgericht en is in de jaren erna uitgegroeid tot een solide partner in de financiële hulpverlening en mentorschap.

Ons team bundelt meer dan honderd jaar aan (hulpverlenings)ervaring en dat wordt door onze klanten gewaardeerd. We denken in oplossingen, werken op een professionele manier naar ons doel toe, maar we zijn vooral mensgericht.

Onze stichting is aangesloten bij een branchevereniging, dus wij worden door anderen altijd gecontroleerd. En niet alleen door de branche, ook door de rechtbank en de organisaties die mensen bij ons aanmelden. En niet in de laatste plaats uiteraard door u als klant zelf.

Stichting 3D werkt transparant, of anders gezegd, we proberen zoveel mogelijk informatie met u te delen en u kunt altijd meekijken op de rekening die we voor u hebben geopend.

Maar bovenal zet ons team zich elke dag weer met veel enthousiasme en plezier voor u in en dat voel je. Dat moet je ervaren. Fijn als u hetzelfde beleeft als wij.

nbbi met witte achtergrond    Erkend Leerbedrijf LinkedIn 3d
Copyright © 2023 | disclaimer
Bewindvoerder Stichting-3D