stichting3d logo 2021

• Slide 3
    We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.
  • Slide1

Voor een financieel gezonde toekomst!

Stichting 3D heeft besloten om, gelet op de maatregelen die het Kabinet voor de komende drie weken heeft afgekondigd, in diezelfde periode geen intakes te houden en geen huisbezoeken af te leggen.
Nieuwe aanmeldingen blijven mogelijk. De procedure zal alleen iets aangepast worden, zonder dat dit ten koste gaat van de efficiëntie.
De medewerk(st)ers zullen zoveel mogelijk thuis werken, maar de telefonische bereikbaarheid blijft uiteraard gegarandeerd

Aanvragen van een coronapas kan telefonisch. Bellen naar 0800-1421.
Dan hoor je een spraakcomputer en moet je BSN en postcode van betrokkene intoetsen.
Per post wordt de coronapas verstuurd.

In verband met het Coronavirus heeft Stichting 3D de volgende maatregelen genomen:

• Onze medewerkers zullen zoveel mogelijk vanuit huis werken.
• Op kantoor wordt de 1,5 meter richtlijn gehanteerd.
• De mail wordt zoals gebruikelijk dagelijks gezien en behandeld.
• Het telefonisch spreekuur blijft op een normale wijze van kracht.
• Wel willen we u vragen waar mogelijk gebruik te maken van de mail.
• Huisbezoeken worden uitgesteld; intakegesprekken vinden zoveel mogelijk telefonisch en via de mail plaats.
• Aanmelden kan dus ook in deze vervelende tijd nog steeds.
• Wij wensen u gezondheid en sterkte toe en laten we goed voor elkaar (blijven) zorgen!

Erkend Leerbedrijf LinkedIn 3d